Pentru început, vreau să-ți mulțumesc că ai ales să fii alături de mine în această călătorie de cunoaștere. Prin acest curs, îți ofer un material integral, care cuprinde toate aspectele generale în arta pâinii cu maia, astfel ca la finalul acestui curs, să poți coace cu încredere, pâine gustoasă și sănătoasă în confortul casei tale.

Ți-am pregătit cinci lecții captivante în inițierea pâinii cu maia, teme pentru acasă, instrucțiuni video și rețete care te vor ajuta să devii un expert al pâinii și să-ți bucuri prietenii și familia cu bunătăți de casă.

Datorită acestui curs, vei afla tot de ce ai nevoie ca să înțelegi care sunt bazele pâinii cu maia, cum lucrează chimia acestui proces, vei crește o cultură nouă de bacterii sănătoase în propria ta bucătărie, vei face pâine și vei împărtăși experiența ta cu o comunitate închisă pe Facebook, unde vei putea cere sau oferi ajutor oricând vei avea tu nevoie.

Dacă te-am convins și îți dorești să încerci, atunci îți spun BUN VENIT și spor la frământat!


Prețul total al cursului online GHIDUL TAU ÎN ARTA PÂINII CU MAIA, este de 25 .Cursul nu expiră niciodată și poate fi accesat cu ușurință, doar introducând adresa de e-mail care a fost indicată la momentul plății, în căsuța LOG IN de pe pagina principală.

Dacă ești deja membru al acestui curs, atunci poți adera la grupul nostru închis pe Facebook, aici.

Iar dacă încă nu ești un membru, dar îți dorești să afli mai multe detalii sau să faci cunoștință cu programul cursului, atunci click aici.

Ghidul tău,

Marina Musteața.